amiga.org
     
iconAll times are GMT -6. The time now is 07:22 AM. | Welcome to Forum, please register to access all of our features.

Amiga.org The "Not Quite Amiga but still computer related category" Amiga Emulation E-UAE on Lubuntu Slowdown

Amiga Emulation This forum is dedicated to discussions about Commodore Amiga Emulation. This includes products such as WinUAE, Amithlon, Amiga Forever, etcetera.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-27-2011, 05:04 PM   #1
Daedalus
Cult Member
Points: 9,252, Level: 64 Points: 9,252, Level: 64 Points: 9,252, Level: 64
Activity: 22% Activity: 22% Activity: 22%
 
Daedalus's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Dublin, Ireland
Posts: 880
Send a message via ICQ to Daedalus Send a message via MSN to Daedalus
Default E-UAE on Lubuntu Slowdown

Hi all,
I'm after installing E-UAE on my laptop running Lubuntu 11.04. It all seemed to go fine, the hard disk image file from my WinUAE setup boots fine and it looks great. However, after a couple of minutes, E-UAE slows right down, and CPU usage goes from near 100% to 20% or so, then jumps around between 20% and 100%, but mostly at the low end. All this time the machine is fully responsive (it really does have all that CPU time free) and there's no disk access. It just seems like E-UAE is "throttling back" for no apparent reason.

Does anyone know what might cause this? There are no other applications running at the time, it's a fairly standard install, and there's plenty of memory free. I tried WinUAE under Wine on the same machine and it doesn't slow down like this, though it's pretty unusable for other reasons.

Thanks!
__________________
Engineers do it with precision
--
http://www.robthenerd.com
Daedalus is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
euae , lubuntu , slowdown

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump