amiga.org
     
iconAll times are GMT -6. The time now is 02:57 PM. | Welcome to Forum, please register to access all of our features.

Amiga.org Amiga computer related discussion Amiga Hardware Issues and discussion FPGA Replay Board

Amiga Hardware Issues and discussion This forum is dedicated to the discussion and resolution of issues related to Classic and Next Generation Amiga hardware. Got a problem with a piece of hardware? Click to speak.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-11-2012, 08:45 PM   #1501
acadiel
Lifetime Member
Points: 1,522, Level: 22 Points: 1,522, Level: 22 Points: 1,522, Level: 22
Activity: 10% Activity: 10% Activity: 10%
 
acadiel's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Bloomington, IL
Posts: 42
Default Re: FPGA Replay Board

Dang. How'd I miss the preorder on these????
acadiel is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2012, 12:35 AM   #1502
mikej
Cult Member
Points: 8,439, Level: 61 Points: 8,439, Level: 61 Points: 8,439, Level: 61
Activity: 12% Activity: 12% Activity: 12%
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 740
Default Re: FPGA Replay Board

Well, it's not really pre-orders - I don't confirm and ask for any cash until the board is packed and ready to ship. Good job as I am behind schedule!

More are coming, I'm seeing the factory next week again.
/Mike
mikej is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2012, 01:04 AM   #1503
digiflip
Technoid
Points: 4,142, Level: 40 Points: 4,142, Level: 40 Points: 4,142, Level: 40
Activity: 2% Activity: 2% Activity: 2%
 
digiflip's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: England, United Kingdom
Posts: 257
Blog Entries: 5
Default Re: FPGA Replay Board

don't forget me
__________________
TiVo 1TB Virgin media, Amiga 1200 AT desktop/A600 ECS indivison, MikeJ's FPGA Arcade Replay 2011 ,waiting list soon for FPGA Replay Daughterboard by Jakub & MikeJ
digiflip is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2012, 01:24 AM   #1504
yssing
Defender of the Faith
Points: 11,881, Level: 71 Points: 11,881, Level: 71 Points: 11,881, Level: 71
Activity: 10% Activity: 10% Activity: 10%
 
yssing's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Denmark
Posts: 1,294
Default Re: FPGA Replay Board

maybe I missed it, but what will the price be?
yssing is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2012, 02:11 AM   #1505
digiflip
Technoid
Points: 4,142, Level: 40 Points: 4,142, Level: 40 Points: 4,142, Level: 40
Activity: 2% Activity: 2% Activity: 2%
 
digiflip's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: England, United Kingdom
Posts: 257
Blog Entries: 5
Default Re: FPGA Replay Board

this what i got from mike j in recent email about pricing

I'm not taking any more orders just at the moment, I have a bit of a backlog.
The main board is 229Euro + vat (but may change slightly in the next batch).
The atx adapter is 20Euro + cables, and the backplate is 12Euro + vat.
The daughter board is yet to be priced, but without CPU should be ~100Euro.
Cheers,
Mike
__________________
TiVo 1TB Virgin media, Amiga 1200 AT desktop/A600 ECS indivison, MikeJ's FPGA Arcade Replay 2011 ,waiting list soon for FPGA Replay Daughterboard by Jakub & MikeJ
digiflip is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2012, 03:25 AM   #1506
wizard66
Technoid
Points: 6,624, Level: 53 Points: 6,624, Level: 53 Points: 6,624, Level: 53
Activity: 2% Activity: 2% Activity: 2%
 
wizard66's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Spijkenisse, Netherlands
Posts: 244
Default Re: FPGA Replay Board

HHmm..

About 100 EURO for the daughter-board without CPU is nice (I have a 060 rev6 here on my desk).
Is the daughter-board PCB production still on schedule for end of April ?
I hope we can get are hands on the new core soon, feel free to update us Mike ;-)
__________________
-=* Homemade Minimig's Build 09 *=-

1x FPGAARCADE Replay v1.0B (Inside a A590 case)
Dreaming of 1x FPGAArcade Daughter-board :-) (inline from day 1)
1x A600

Last edited by wizard66; 04-12-2012 at 03:36 AM..
wizard66 is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2012, 05:00 AM   #1507
gaula92
Technoid
Points: 7,111, Level: 55 Points: 7,111, Level: 55 Points: 7,111, Level: 55
Activity: 14% Activity: 14% Activity: 14%
 
gaula92's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 371
Default Re: FPGA Replay Board

I was wondering:

wasn't is supposed to be an Amiga core upgrade months ago? Did it ever get released? I have my board waiting for a more compatible Amiga core since I got it

Is there an Atari ST core available? Maybe I could give it a try while the corrected Amiga core sees tge light of day.

thanks
gaula92 is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2012, 05:25 AM   #1508
yssing
Defender of the Faith
Points: 11,881, Level: 71 Points: 11,881, Level: 71 Points: 11,881, Level: 71
Activity: 10% Activity: 10% Activity: 10%
 
yssing's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Denmark
Posts: 1,294
Default Re: FPGA Replay Board

Cool, that is actually very cheap, especially in amiga land
yssing is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2012, 05:56 AM   #1509
wizard66
Technoid
Points: 6,624, Level: 53 Points: 6,624, Level: 53 Points: 6,624, Level: 53
Activity: 2% Activity: 2% Activity: 2%
 
wizard66's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Spijkenisse, Netherlands
Posts: 244
Default Re: FPGA Replay Board

The amiga core was delayed because of broken write to sdcard.
I,m also waiting for this because of core compatibility problems.
Lets hope we will be there soon ;-)

I dont know if there is a st core yet, but there will be it say so on mikes new site.


Quote:
Originally Posted by gaula92 View Post
I was wondering:

wasn't is supposed to be an Amiga core upgrade months ago? Did it ever get released? I have my board waiting for a more compatible Amiga core since I got it

Is there an Atari ST core available? Maybe I could give it a try while the corrected Amiga core sees tge light of day.

thanks
__________________
-=* Homemade Minimig's Build 09 *=-

1x FPGAARCADE Replay v1.0B (Inside a A590 case)
Dreaming of 1x FPGAArcade Daughter-board :-) (inline from day 1)
1x A600
wizard66 is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2012, 08:08 AM   #1510
Darrin
Lifetime Member
Points: 20,171, Level: 89 Points: 20,171, Level: 89 Points: 20,171, Level: 89
Activity: 46% Activity: 46% Activity: 46%
 
Darrin's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Lake Charles, Louisiana
Posts: 4,342
Send a message via AIM to Darrin Send a message via Yahoo to Darrin
Default Re: FPGA Replay Board

Quote:
Originally Posted by wizard66 View Post
The amiga core was delayed because of broken write to sdcard.
I,m also waiting for this because of core compatibility problems.
Lets hope we will be there soon ;-)

I dont know if there is a st core yet, but there will be it say so on mikes new site.
Meanwhile, the x86 Core is working like a charm. The softcore Pentium 2 manages around 600MHz which allows the installing of WinXP if you put the ISO of the install DVD on the SD card and mount it. The emulated Radeon 7xxx series graphics card allocates 64MB of RAM which is enough to play lots of games. Just make sure you get a huge SD card as Windows needs a large hard file especially if you plan on installing lots of games.

Here's a screen shot of the FPGA Aracde running World of Warcraft in a 1024x768 display on WindowsXP (it is rather large so I had to link to it):
http://i18.photobucket.com/albums/b1...1311/FPGA1.jpg
__________________
A2000, A3000, 2 x A1200T, A1200, A4000Tower & Mediator, CD32, VIC-20, C64, C128, C128D, PET 8032, Minimig & ARM, C-One, FPGA Arcade... and AmigaOne X1000.
Darrin is online now   Reply With Quote
Old 04-12-2012, 08:31 AM   #1511
wizard66
Technoid
Points: 6,624, Level: 53 Points: 6,624, Level: 53 Points: 6,624, Level: 53
Activity: 2% Activity: 2% Activity: 2%
 
wizard66's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Spijkenisse, Netherlands
Posts: 244
Default Re: FPGA Replay Board

Nice one Darrin ;-)
you got me going for a moment, like what have I been missing !!!
But yes runs smooth LOL
__________________
-=* Homemade Minimig's Build 09 *=-

1x FPGAARCADE Replay v1.0B (Inside a A590 case)
Dreaming of 1x FPGAArcade Daughter-board :-) (inline from day 1)
1x A600
wizard66 is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2012, 08:33 AM   #1512
Darrin
Lifetime Member
Points: 20,171, Level: 89 Points: 20,171, Level: 89 Points: 20,171, Level: 89
Activity: 46% Activity: 46% Activity: 46%
 
Darrin's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Lake Charles, Louisiana
Posts: 4,342
Send a message via AIM to Darrin Send a message via Yahoo to Darrin
Default Re: FPGA Replay Board

Quote:
Originally Posted by wizard66 View Post
Nice one Darrin ;-)
you got me going for a moment, like what have I been missing !!!
But yes runs smooth LOL
Sorry, couldn't resist.
__________________
A2000, A3000, 2 x A1200T, A1200, A4000Tower & Mediator, CD32, VIC-20, C64, C128, C128D, PET 8032, Minimig & ARM, C-One, FPGA Arcade... and AmigaOne X1000.
Darrin is online now   Reply With Quote
Old 04-12-2012, 10:17 AM   #1513
yssing
Defender of the Faith
Points: 11,881, Level: 71 Points: 11,881, Level: 71 Points: 11,881, Level: 71
Activity: 10% Activity: 10% Activity: 10%
 
yssing's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Denmark
Posts: 1,294
Default Re: FPGA Replay Board

Quote:
Originally Posted by Darrin View Post
Sorry, couldn't resist.
Cute.. Good joke.
yssing is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2012, 10:36 AM   #1514
pampers
Too much caffeine
Points: 3,692, Level: 38 Points: 3,692, Level: 38 Points: 3,692, Level: 38
Activity: 2% Activity: 2% Activity: 2%
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 140
Default Re: FPGA Replay Board

Quote:
Originally Posted by Darrin View Post
Meanwhile, the x86 Core is working like a charm. The softcore Pentium 2 manages around 600MHz which allows the installing of WinXP if you put the ISO of the install DVD on the SD card and mount it. The emulated Radeon 7xxx series graphics card allocates 64MB of RAM which is enough to play lots of games. Just make sure you get a huge SD card as Windows needs a large hard file especially if you plan on installing lots of games.

Here's a screen shot of the FPGA Aracde running World of Warcraft in a 1024x768 display on WindowsXP (it is rather large so I had to link to it):
http://i18.photobucket.com/albums/b1...1311/FPGA1.jpg
Such a bollocks u are, you got me Wonderful late 1st april.
pampers is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2012, 11:54 AM   #1515
RMK305
Cult Member
Points: 8,104, Level: 60 Points: 8,104, Level: 60 Points: 8,104, Level: 60
Activity: 1% Activity: 1% Activity: 1%
Starcastle Champion
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 503
Default Re: FPGA Replay Board

How usable are these boards with the current core and can you plug an Amiga floppy into it and load from old 3 1/2 inchers?
__________________
Amiga 4000, Warp Engine 040/40MHz, CV643D with scan doubler module, Tocatta soundcard, Deneb, 72Meg fast ram, 18 gig scsi hard drive.

3xA500, 1xA1200, 1xCD32
RMK305 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
fpga , replay , board

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump