amiga.org
     
iconAll times are GMT -6. The time now is 08:26 PM. | Welcome to Forum, please register to access all of our features.

Amiga.org Amiga computer related discussion Amiga Software Issues and Discussion Using a Block medium in MakeCD above 4GB barrier

Amiga Software Issues and Discussion This forum exists for the discussion of the use, issues with, and fun brought about by classic and next generation Amiga software.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-03-2006, 08:37 AM   #1
Matt_H
VIP / Donor
Points: 24,846, Level: 95 Points: 24,846, Level: 95 Points: 24,846, Level: 95
Activity: 36% Activity: 36% Activity: 36%
 
Matt_H's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Boston, MA, United States
Posts: 5,359
Default Using a Block medium in MakeCD above 4GB barrier

Is it safe to do this? I just want to confirm that others have done it as I've had bad luck with other programs that write data to raw blocks of the drive.

Thanks.
Matt_H is online now   Reply With Quote
Old 02-03-2006, 09:26 AM   #2
Thomas
Desperately needs a life
Points: 15,124, Level: 79 Points: 15,124, Level: 79 Points: 15,124, Level: 79
Activity: 41% Activity: 41% Activity: 41%
 
Thomas's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 3,033
Default Re: Using a Block medium in MakeCD above 4GB barrier


I wouldn't dare it without a complete backup, no matter what others say.

Why would you want to use a block medium anyway ? What's wrong with image files ?

Bye,
Thomas
__________________
Email: thomas-rapp@web.de
Home: thomas-rapp.homepage.t-online.de/
Thomas is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2006, 02:07 PM   #3
Matt_H
VIP / Donor
Points: 24,846, Level: 95 Points: 24,846, Level: 95 Points: 24,846, Level: 95
Activity: 36% Activity: 36% Activity: 36%
 
Matt_H's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Boston, MA, United States
Posts: 5,359
Default Re: Using a Block medium in MakeCD above 4GB barrier

I want to reorganize the upper partition layout of my drive and I thought I might as well set up a CD emulation partition. My CD burner is quite crappy so I thought a dedicated partition might help avoid buffer underruns. I guess I'll just use an image file on such a partition.

Or replace the burner :-)
Matt_H is online now   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
medium , makecd , block , 4gb , barrier

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Big partition problem (not 4Gb barrier!) with 50GB partitions... Jose Amiga Software Issues and Discussion 9 04-27-2007 05:55 PM
Help: unvalidated partition Over the 4G barrier darkcoder Amiga Software Issues and Discussion 0 08-05-2005 02:42 PM
Lost my partitions over the 4gb barrier lorddef Amiga Software Issues and Discussion 10 12-26-2004 02:39 PM
A medium requset Arabman Amiga Software Issues and Discussion 6 06-26-2004 05:02 PM
The Aprilis Medium spiffydinosaur Amiga Hardware Issues and discussion 0 03-03-2003 07:59 PM