amiga.org
     
iconAll times are GMT -6. The time now is 07:51 AM. | Welcome to Forum, please register to access all of our features.

Amiga.org Amiga computer related discussion Amiga Hardware Issues and discussion My 500+ Project

Amiga Hardware Issues and discussion This forum is dedicated to the discussion and resolution of issues related to Classic and Next Generation Amiga hardware. Got a problem with a piece of hardware? Click to speak.

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 06-17-2012, 11:18 PM   #11
Azryl
Technoid
Points: 8,338, Level: 61 Points: 8,338, Level: 61 Points: 8,338, Level: 61
Activity: 6% Activity: 6% Activity: 6%
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 386
Default Re: My 500+ Project

When you have this A500+ working again, you will find very little speed increase with the 68010 at standard clocks + no cache

you need to find one of these! http://amiga.resource.cx/exp/adspeed

I have one in a box somewhere

oh, I also have one of these! http://amiga.resource.cx/exp/mtec520i
(installed in my a2000 atm with budha card+ 4gig HD, cdrom, amber flicker fixer and a picasso II )

and one of these http://amiga.resource.cx/exp/blizzard500

and 2x of these as well http://amiga.resource.cx/exp/supra28

finally one of these http://amiga.resource.cx/exp/pamc500
(installed in another a2000 with gvp8+ 2gig scsi + cdrom)

yeah, I have too much stuff... some in boxes never installed

ah well.... Amiga is addictive!

Az
__________________
Completely useless? I can always be used as a bad example
Azryl is offline   Reply With Quote
 

Bookmarks

Tags
500 , project

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump