amiga.org
     
iconAll times are GMT -6. The time now is 03:49 AM. | Welcome to Forum, please register to access all of our features.

Amiga.org Amiga computer related discussion Amiga Marketplace 4mb PCMCIA SRAM card for AMiga 600

Amiga Marketplace This forum is here so that members can alert other members to Amiga items they've seen on eBay (or other auctions). If you are selling Amiga items on eBay, you might let us know about them here. Likewise, if you're selling Amiga items sans eBay, this is the "for sale" forum.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-28-2012, 02:43 PM   #1
lewis_slade
Merely Curious
Points: 840, Level: 15 Points: 840, Level: 15 Points: 840, Level: 15
Activity: 7% Activity: 7% Activity: 7%
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 16
Default 4mb PCMCIA SRAM card for AMiga 600

Hi folks, does anyone have a spare??????????

My eyes are bleeding from the hours I have spent looking online!

I have a 2mb card I can trade in, or just buy outright.


Please help me....

Lewis.
lewis_slade is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2012, 02:54 PM   #2
XDelusion
Alien Breeder
Points: 38,662, Level: 100 Points: 38,662, Level: 100 Points: 38,662, Level: 100
Activity: 55% Activity: 55% Activity: 55%
 
XDelusion's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Yet another Huxleyan Dystopia
Posts: 4,783
Send a message via ICQ to XDelusion
Default Re: 4mb PCMCIA SRAM card for AMiga 600

The 4Mb (if you can find one) is probably going to be so expensive that you'd be ahead just to buy a 030 with 32Mb RAM.

Just my opinion.
__________________
Earth has a lot of things other folks might want... like the whole planet. And maybe these folks would like a few changes made, like more carbon dioxide in the atmosphere and room for their way of life. - William S. Burroughs
XDelusion is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2012, 03:45 PM   #3
Iggy
Energizer Bunny of Babble
Points: 16,270, Level: 81 Points: 16,270, Level: 81 Points: 16,270, Level: 81
Activity: 27% Activity: 27% Activity: 27%
 
Iggy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Delaware
Posts: 4,051
Default Re: 4mb PCMCIA SRAM card for AMiga 600

Quote:
Originally Posted by XDelusion View Post
The 4Mb (if you can find one) is probably going to be so expensive that you'd be ahead just to buy a 030 with 32Mb RAM.

Just my opinion.
That's a good suggestion. Jens makes one mean A600 accelerator.
__________________
Sinner no more - sold the tablet.

Purchased a 1.8 GHz G5 PowerMac for now (and I have 2.3 PCI-E G5 PowerMac for future revisions of MorphOS).

Also I still have a 1.42 GHz iBook (with MorphOS 3.4).

Finally I still have an old A2000 for the days I'm into pain.

"We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid." - Benjamin Franklin

"I'm a hard worker." - George W. Bush

"Guess I'll have to change my way of livin..."

Kenny Downing is my God.
Iggy is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2012, 03:55 PM   #4
Dr.Bongo
Technoid
Points: 12,511, Level: 73 Points: 12,511, Level: 73 Points: 12,511, Level: 73
Activity: 7% Activity: 7% Activity: 7%
 
Dr.Bongo's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Cleethorpes, England
Posts: 341
Send a message via MSN to Dr.Bongo
Default Re: 4mb PCMCIA SRAM card for AMiga 600

This?

http://www.ebay.co.uk/itm/Toshiba-PA...ht_1307wt_1199

Or am I missing something and it wouldn't work. Never did the pcmcia ram thing.
__________________
38911 BASIC BYTES FREE, less when I`ve had a drink!
A4000(T) - 060@50 - 146mb - CV643D+scandoubler - 2x4GBCF - KS3.1 - WB3.9 - WIP!
A2000 - GVP 030@25 - 22mb - 4gb hd - scsi CD - KS3.1 - WB3.1 - A2031
A500/600/1200/CDTV/CD32/Vic20/16/+4/64/64c/64g/64gs/128/128D/SX-64
*** http://c64radio.com *** Commodore 64 Radio 24/7 for free!
Dr.Bongo is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2012, 03:58 PM   #5
fitzsteve
Technoid
Points: 4,273, Level: 41 Points: 4,273, Level: 41 Points: 4,273, Level: 41
Activity: 10% Activity: 10% Activity: 10%
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 343
Default Re: 4mb PCMCIA SRAM card for AMiga 600

Quote:
Originally Posted by Dr.Bongo View Post
This?

http://www.ebay.co.uk/itm/Toshiba-PA...ht_1307wt_1199

Or am I missing something and it wouldn't work. Never did the pcmcia ram thing.
You can use that as storage but you need PCMCIA SRAM to use as Fast Ram
fitzsteve is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2012, 04:17 PM   #6
Dr.Bongo
Technoid
Points: 12,511, Level: 73 Points: 12,511, Level: 73 Points: 12,511, Level: 73
Activity: 7% Activity: 7% Activity: 7%
 
Dr.Bongo's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Cleethorpes, England
Posts: 341
Send a message via MSN to Dr.Bongo
Default Re: 4mb PCMCIA SRAM card for AMiga 600

Ah, thanks fitzsteve. You learn something everyday.
__________________
38911 BASIC BYTES FREE, less when I`ve had a drink!
A4000(T) - 060@50 - 146mb - CV643D+scandoubler - 2x4GBCF - KS3.1 - WB3.9 - WIP!
A2000 - GVP 030@25 - 22mb - 4gb hd - scsi CD - KS3.1 - WB3.1 - A2031
A500/600/1200/CDTV/CD32/Vic20/16/+4/64/64c/64g/64gs/128/128D/SX-64
*** http://c64radio.com *** Commodore 64 Radio 24/7 for free!
Dr.Bongo is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2012, 04:41 PM   #7
amiga999
Merely Curious
Points: 2,500, Level: 30 Points: 2,500, Level: 30 Points: 2,500, Level: 30
Activity: 2% Activity: 2% Activity: 2%
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 8
Default Re: 4mb PCMCIA SRAM card for AMiga 600

putting "pcmcia sram" into google gives me this:

http://www.amtron.com/sram.htm

would these work for amigas?
amiga999 is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2012, 06:59 PM   #8
Matt_H
VIP / Donor
Points: 24,697, Level: 95 Points: 24,697, Level: 95 Points: 24,697, Level: 95
Activity: 27% Activity: 27% Activity: 27%
 
Matt_H's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Boston, MA, United States
Posts: 5,342
Default Re: 4mb PCMCIA SRAM card for AMiga 600

Quote:
Originally Posted by amiga999 View Post
putting "pcmcia sram" into google gives me this:

http://www.amtron.com/sram.htm

would these work for amigas?
I think they would, but those prices are utterly insane. There have to be cheaper ones out there.
Matt_H is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
4mb , 600 , amiga , card , pcmcia , sram

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump