amiga.org
     
iconAll times are GMT -6. The time now is 10:58 PM. | Welcome to Forum, please register to access all of our features.

Amiga.org Amiga computer related discussion Amiga Hardware Issues and discussion my new 1200 has pc0? on wb when i insert floppy

Amiga Hardware Issues and discussion This forum is dedicated to the discussion and resolution of issues related to Classic and Next Generation Amiga hardware. Got a problem with a piece of hardware? Click to speak.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-14-2012, 03:35 PM   #16
Snoozy
Technoid
Points: 2,767, Level: 32 Points: 2,767, Level: 32 Points: 2,767, Level: 32
Activity: 1% Activity: 1% Activity: 1%
 
Snoozy's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: UK
Posts: 250
Default Re: my new 1200 has pc0? on wb when i insert floppy

Quote:
Originally Posted by Darrin View Post
Why indeed. But then again, why put a floppy disk in the drive when you could just use this:

http://aminet.net/util/cdity/noclick20_usr.lha
hmm this didn't work but it was worth trying

(I copied into wbstartup)
Snoozy is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2012, 04:00 PM   #17
paul1981
Cult Member
Points: 5,298, Level: 46 Points: 5,298, Level: 46 Points: 5,298, Level: 46
Activity: 28% Activity: 28% Activity: 28%
 
paul1981's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: England
Posts: 804
Default Re: my new 1200 has pc0? on wb when i insert floppy

Quote:
Originally Posted by Snoozy View Post
hmm this didn't work but it was worth trying

(I copied into wbstartup)
To end your drive clicks dowload this

http://aminet.net/package/util/cli/wildclick

Extract it, copy the file 'wildclick' to your C command drawer (SYS:c/)

edit your user-startup by opening a shell and typing 'ed s:user-startup'
at the bottom of the file simply add the command 'wildclick'
Select save from the menu and then reboot.

There are lots of anticlick programs available but I believe that to be the smallest one.
The one I actually use is built into MultiCX, but if it's just the click you want to get rid of, then wildclick is the best solution.
paul1981 is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2012, 02:36 PM   #18
scuzzb494
Cult Member
Points: 8,867, Level: 63 Points: 8,867, Level: 63 Points: 8,867, Level: 63
Activity: 5% Activity: 5% Activity: 5%
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 677
Default Re: my new 1200 has pc0? on wb when i insert floppy

I have always thought of the clicking as the heartbeat of my Amiga. I find it very comforting I have to say..... ' She's alive '
__________________
scuzz
http://www.commodore-amiga-retro.com
scuzzb494 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
1200 , floppy , insert , pc0

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump