amiga.org
     
iconAll times are GMT -6. The time now is 02:41 AM. | Welcome to Forum, please register to access all of our features.

Amiga.org Amiga computer related discussion Amiga Software Issues and Discussion gcc #include issues...

Amiga Software Issues and Discussion This forum exists for the discussion of the use, issues with, and fun brought about by classic and next generation Amiga software.

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-28-2011, 12:38 PM   #1
mousehouse
Technoid
Points: 3,940, Level: 39 Points: 3,940, Level: 39 Points: 3,940, Level: 39
Activity: 7% Activity: 7% Activity: 7%
 
mousehouse's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Netherlands
Posts: 329
Default gcc #include issues...

Beloved supporters ;-)

Finally I have succeeded in getting gcc 2.95.3 up and running and successfully compiling C code on 68K. Have not tried anything too fancy but it compiles, spits out an "a.out" binary that actually runs. Nice...

Now that I have that working I want to get the PPC/WarpOS part up and running. I have the 5 archives containing the add-ons installed successfully, meaning that I should have a compiler that can create PPC code running on 68K...

I can do a "ppc-amigaos-gcc -warpup --version" and it tells me nicely that it is 2.95.3 etc. Now when I actually try to compile my hello.c, it complains about not being able to find "stdio.h" and bails out on me. I am unable to find this error using Google and clueless on how to fix this. I checked the paths, include tree... all looks fine to me. The 68K compiler runs fine, no issues there.

Does anybody have an idea what could be wrong? I'm on OS3.9, plain install, running the GG scripts for the assigns.
__________________
A3000T w/OS3.9

* check out our new Amiga project: the UltimatePPC
mousehouse is offline   Reply With Quote
 

Bookmarks

Tags
#include , gcc , issues

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump