amiga.org
     
iconAll times are GMT -6. The time now is 05:49 PM. | Welcome to Forum, please register to access all of our features.

Amiga.org Members List TheGoose's Profile

TheGoose TheGoose is offline

Defender of the Faith

About Me

Statistics

Total Posts
Projects
Blog
General Information
  • Last Activity: 02-24-2013 12:33 PM
  • Join Date: 11-24-2002
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 7 of 7

Experience

Experience
  • Awards:
  • Points: 13,413
  • Level: 75
  • Points: 13,413, Level: 75 Points: 13,413, Level: 75 Points: 13,413, Level: 75
  • Level up: 41%
  • Points needed: 237
  • Level up: 41% - 237 Points needed Level up: 41% Level up: 41% - 237 Points needed
  • Activity: 1%
  • Activity: 1% Activity: 1% Activity: 1%
Points for user
  • Points for User: 6,772
  • Per day: 6,741
  • Friends: 21
  • Filled profile: 10
Points for threads
  • Points for threads: 3,634
  • Threads: 250
  • Social Group Discussions: 6
  • Tags: 198
  • Votes: 330
  • Replies: 395
  • Views: 2,455
Points for posts
  • Points for Posts: 2,865
  • Posts: 2,810
  • Social Group Messages: 50
  • Attachments: 5
Points for miscellaneous
  • Points for Misc: 143
  • vBulletin Blog: 143

Blog

View TheGoose's BlogRecent Entries
Latest Blog Entry

Posted 03-06-2011 at 08:53 AM by TheGoose Comments 2
Posted in Uncategorized
I found the battery I was using was old, no good. I got a new battery (3.6V Ni-MH) and tried again. This time, things went better. It has been working for days now, keeping a charge.

Basically the - side of the battery is connected to the GND pin 9 on the wire wrap socket. The + side goes from the resistor shown to the battery.

Is it safe, does it work? Yes, for days now. Left on running for many hours. Off over night and during the day. I get home turn it on, and time...

Posted 02-27-2011 at 06:23 PM by TheGoose Comments 0
Posted in Uncategorized
I think it is working, charging. Need more time to see the battery get fully charged.



If It truly is working I'll give more details. I maybe jumping the gun here.


Posted 02-04-2011 at 05:05 PM by TheGoose Comments 0
Posted in Uncategorized
Here is it is attached. You will need to rename the the file to mousetime.lha

It is the whole disk, LHAed

Posted 07-18-2010 at 04:22 PM by TheGoose Comments 0
Posted in Uncategorized
So far it has not blown up my C64, the 1st SID I know, is tested and working. I have not connected the 2nd sid to audio out yet. I made a lead for connecting the audio out from jumper leads, will work with a regular CDROM cable. I'll connect the end of that to a phono in-plug.

Posted 07-18-2010 at 04:14 PM by TheGoose Comments 0
Posted in Uncategorized
2nd board & try. I had to get a cooler iron (20W) and some 63/37 solder. Then things started to go fine.
Recent Comments
I don't think I'm going...
Posted 03-07-2011 at 07:18 PM by TheGoose TheGoose is offline
Nice little project,...
Posted 03-06-2011 at 09:53 AM by Franko Franko is offline